0

Vaken med tankar (som inte nödvändigtvis behöver vara negativa)...

Ja, nog fan är man det. Utvilad också, känns det som. Det var liksom inte planen när jag la mig för ungefär 4 å en halv timme sen. Men lika bra å gå upp ändå! Ingen idé å försöka somna om när man är helt klarvaken. Vet att det inte kommer hålla hela dagen, men det tar man då tröttheten anfaller. Därför ska jag inte göra så jättemöe idag direkt. Bara slappa å må gött :)

Hörde en sak på radion inatt som fick mig lite fundersam. Dom pratade om vad som gjorde en lycklig å glad. Kul å lyssna på alla som ringde in å alla som skrev om vad som gjorde just dom glada å lyckliga. Man funderade lite självklart på vad som gjorde en själv glad å lycklig å kom då fram te att jag blir glad av å se andra runtomkring mig glada. När vännerna å familjen ler å känner sig lyckliga så kan man inte undgå å vara glad med dom. Glädje sprids så lätt när det strålar ut från folk. Därför tycker jag att man ska försöka få folk glada för det ger en väldigt mycket. Sen kan det vara svårt många gånger, men man har åtminstone försökt. Går det inte då så får man se te å finnas te så att personen till slut mår lite bättre iaf. Andra saken jag mår bra av är musik. En klyscha, kan tyckas, men det är det bästa medlet förutom vänner å familj för å skapa en känsla i kroppen. Att både lyssna å spela kvittar, bara det är musik å man får höra det å uppleva det.

Så så är det. End of story. Familjen, vännerna å musiken är livet å glädjen! Sen kan inte livet alltid vara bra å roligt men då får man göra det bästa man kan av det. Glädjen kommer tebaks å det är oftast pga dom 3 sakerna som den återvänder. Så som sagt, så är det!

Nu ska jag iaf åka iväg en runda å handla lite mat te tonerna av lite skön musik! Det är alltid kul =)!

Tjoflöjt på er så länge!