1

En dröm...

...det är vad jag hade inatt, och jag vet inte hur jag ska tolka den. Jag drömde att jag gick på en stor sandstrand, när jag helt plötsligt ser ett skelett ligga i vattnet. Går fram till det med viss rädsla i kroppen, får upp tankar om att en person försvunnit för ett par år sen. Bestämmer mig för att trots rädslan ta och lyfta på det, rädd för vad man ska hitta under det (av nån anledning), och när jag väl lyfter på det så är där tomt. Bara sand och vatten. I drömmen så lämnar det en känsla av förvåning, samtidigt som jag känner ett lugn medan jag går därifrån, för att sedan vakna. En del av mig vill tolka det som att jag stött på nånting som jag varit rädd för att ta itu med, men när jag väl vågade ta itu med det så insåg jag till slut att det inte var nått att vara rädd för, att jag oroade mig i onödan, och att jag borde låta bli att göra det. Kan det vara nått sånt? Kanske lite väl simplifierat, men vill gärna tro att det är nått sånt det betydde...

Hursomhelst, hade en kul helg. Fest i lördags, och igår åkte jag och såg Twilight Force och Sonata Arctica med ett par vänner i Huskvarna. Riktigt roliga kvällar båda 2 =) Efter senaste tiden mentala bakslag så kändes det verkligen väl behövt. Imorrn är det dags för jobb igen efter en veckas sjukfrånvaro. Vi får se hur det går, men med denna helgen i ryggen så ska det nog gå bra. Är dessutom ledig på fredag, så veckan kommer bli kort ändå :) Och det känns bra!

Nu blir det fortsatt musiklyssnande och slappande resten av dagen. Kanske ska man ta upp skissblocket igen. Det känns som rätt sak att göra idag :) Nåja, hur det än blir så ska det bli skönt.

Hoppas ni alla har haft en skön helg och måndag, och må ni få en skön vecka!

Mvh Gunn!