0

Att minnas dagar som är och dagar som skall komma..

....är kanske inte rätt sätt å säga det på, men det låter lite sådär lagom konstigt. Är nog bara jag som är fundersam å lite lätt snurrig i skallen en söndagkväll. I Mars, skall tilläggas =) Det flyter på bort från vintertid till vårtid. Nästan för fort, kan tyckas, men det tänker jag inte lägga alltför möe vikt på just nu.

Sitter ju här å funderar igen som sagt. Eller planerar kanske. Har inte bestämt mig för vilket av dom det är ännu. Men det känns gutt i kroppen å själen på ett sätt. Jag har en vår å sommar på väg mot mig där jag kan få röra mig fritt utan å känna mig fastlåst här i byn å behöva kräva hjälp för å ta mig härifrån. Det är en otroligt skön känsla det där fortfarande, å det lär nog bli mer påtagligt framåt semestern =) I'm a free man!

Men först så kommer ju slutfasen av vintern. Snöade en stund idag, men det regnade bort. Nu kan man kanske få hoppas på lite mer sol så att själen kan få lite mer ro, samt att få lätta lite på det gråa höljet som lagt sig över denna delen av Sverige (å säkert andra delar). Det kom förra veckan å de kan komma igen, så det finns hopp om det =)

Nehäpp, nu ska jag ta å slänga mig i sängen igen (dagarna flyger fram, vardag som helg). Jobbet väntar imorrn å det vore för jävla tråkigt om det fick vänta på mig ^^ För visst fan är det härligt å kunna finnas te för världen =)?! Det tycker iag jag...

Tjoflöjt!