0

The Gunn has landed...

...Eller nått sånt. Landat i en tillvaro av lugn. Frustrationen av att alltid känna att man måste göra saker med livet har liksom stannat av på sista tiden. Kan det vara nya året? Kan det vara insikten av att man fyller 30 i år å har insett att det inte gör ett skit för man kommer vara samma Emil efter som före 30 ändå? Visst kommer man alltid ändras lite, man lär ju sig så länge som man lever sägs det =) Jag vill gärna trö det. Eller vad fan, jag tror på det! Inget "kanske" där inte. Livet slutar fortfarande inte för man passerar 30! Det är ett nytt kapitel i livet å det kommer vara bra! Men först ska man ju leva ut resten av året ^^.

Och livet ja, hur är det annars? Man jobbar på som vanligt, lyssnar på musik som vanligt, spelar spel som vanligt. Fast spelandet har på sista tiden känts lite motigt. Det finns så möe andra saker man kan göra känner jag. Detsamma med drickandet (eller snarare suget av partajande). Det har avtagit det också. Allt förmodligen tack vare bilen å körkortet. Dom 2 sakerna har gjort under för mig so far. Får se vad mirakel den kan föra med sig i framtiden =) Vet att det finns vissa saker jag måste jobba med i mitt liv, men pressen har släppt. Det är mitt liv å det kör jag som jag själv vill! Jag tror fortfarande att detta året kommer bli awesome!

Nåja, tebaks te musiken å slappet för ikväll. Lite småprat man behövde dela med sig, precis som vanligt. En spännande vecka framför mig. Jobb järnet helt enkelt =) det kommer bli gutt! Livet är gutt!

Tjo så länge!