0

Ett år...

...läggs ikväll till handlingarna, och ett annat år tar vid =) Det känns......Riktigt jävla bra faktiskt! Det har varit ett rätt så härligt år när man väl ser tillbaks på det. Så mycket man har hittat på! Vart i Tyskland med familjen och firat mor och fars silverbröllop. Vart på festival och kryssning! Fyllt 30! Träffat en massa underbara nya människor, samt återträffat och träffat en massa gamla vänner! Och så har man anammat en ny livsstil! Framförallt det är helt otroligt att man lyckats genomföra! Att jag ändå skulle ha så pass mycket karaktärer hade jag inte en aning om. Jag är awesome, helt enkelt, och jag tänker aldrig se ner på mig själv igen. Jag tänker lyfta upp mig själv så högt det går =) För jag är den jag är, och det är jag stolt över. Äntligen är jag stolt över mig själv!

Sen vill jag skicka en tanke till min kära Farfar som gick bort för lite över en månad sen. Det enda riktigt tråkiga och sorgliga som hände i år =( Jag hoppas att du har det underbart tillsammans med Farmor i det liv som kommer efter detta! Älskar er båda, och kommer alltid att göra det! God Jul och Gott Nytt År på er!

Så vad är då målen inför det nya året? Det huvudsakliga målet är att byta jobb och flytta, och äntligen har jag bestämt mig för vilket område i Sverige jag ska rikta in mig på =) det känns skönt att veta vart man vill vara! Nu kan jag verkligen fokusera på det! Haft en vision i huvudet senaste månaden där jag står vid havet till sommaren och njuter av att jag äntligen flyttat på mig. Det är en vision jag ska jobba för! Den ska bli sanning, så sant som jag heter Emil!

Mer än så känner jag att jag inte vill skriva i detta sista bloggmeddelande för året =) jag hoppas att alla har haft en God Jul (för det hade fanimej jag :D), och jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År! Må det blir fantastiskt! Det är min plan för mitt 2015 i alla fall, oavsett vad som händer!

Tjoflöjt på er! Vi ses på andra sidan tolvslaget!

Mvh, Emil "The Gunn" Gunnarsson!