1

Att räkna ner...

...kan göra en galen, samtidigt som man känner en extremt stark känsla av förväntan och längtan och glädje! Så är det just nu med Sweden Rock mindre än en månad framåt i tiden. Ska försöka spara det här underbara vädret i bakfickan så att man kan ta fram det när det väl är dags =D Men oavsett väder, oavsett vad som än händer, så kommer det ju bli fantastiskt kul! En av årets höjdpunkter!

Vad händer annars i livet? Planer för framtiden. Det har fallit lite efter på sista tiden då man legat och haft tankar som bankat sönder skallen inifrån och ut! Det har nästintill vart outhärdligt vissa dagar, men jag känner att det till stora delar har lirkats upp. Om det är vädret kombinerat med ett bra tänk och lite mer ro i själen? Kan så mycket väl vara =) Dessa funderingar är en del av det som gör mig till mig! Jag måste bara fortsätta jobba på att hålla mitt välmående över dom så att välmåendet inte tar stryk. Det var ju det som var målet för 2 år sen: att jag skulle få må bra och vara lycklig, och även om det senaste halvåret har varit jävligt turbulent inombords så kämpar jag ändå vidare! Jag har all rätt att få må bra, och den rätten ska ingen ta ifrån mig, inte ens mina egna tankar!

Jag är här! Jag är jag! Tiden för att leva är här och nu, likt tiden för framtiden!

Du å ja', framtiden! Tillsammans är vi oslagbara...

Sådär, då slänger man sig i sängen med en bra känsla i kroppen =) Önskar alla jag känner, samt ni som råkar komma över det här, en mycket god natt, och må ni alla få en kanonbra dag imorrn! Det ska fanimej jag ha!

Tjoflöjt!