0

3 månader...

Söndag kväll. Regnet faller ner utomhus och sprider en skön doft av sommarregn. Jobbar kväll imorgon vilket gör att man kan sitta uppe lite längre ikväll. Det känns bra att det är så. Visst, det hade vart skönare och vara ledig imorrn, men ibland så får man bara ta det. Haft en rätt så skön helg med slappande på stranden igår och en regnig skogspromenad idag. Det är svårt att tycka att livet är jobbigt då när man tar in alla uttrycken, alla dofter, alla känslor. Har haft en period på sista tiden då man varit stressad av att inte fått nått erbjudande på att få kolla på lägenhet. Har även känt en sorts ensamhet som klamrat sig fast i hjärtat. Tror att man nojjar upp sig för mycket om att man är 32 och singel, att klockan tickar på, samtidigt som man inte helt kommit över en del händelser och känslor från de senaste åren. Det har vart en konstant röd tråd i mitt liv. Falla för någon för att sedan få allt att falla pga diverse anledningar. Det blir inte lättare med åren, och speciellt inte nu de senaste åren, men man kommer tillbaks till slut. Allt släpper förr eller senare. Har en hel del att jobba på med självkänslan, med att älska mig själv och finna mig värdig lycka, men det är långt ifrån lika jobbigt som det var för ett par år sedan. Man har kommit så långt. Det är bara att fortsätta på samma väg så kommer allt till en. Inre ro är verkligen prio numero ett.

Så en sak i taget, eller som Tomas Andersson Wij så fantastiskt sjunger: Ett helvete i taget! Mycket bra låt. Lyssna och känn hur det hela lättar lite. Det gör det för mig i alla fall :)

Det är 3 månader sen nu som jag flyttade ner hit till Skåne. Det är lite över 6 månader sen man sa att det fick vara nog med det livet man levde. Jag känner att jag kommit framåt på vägen här nere. Allt känns klarare på nått vis, även om man haft stunder av tvivel. Det hela ligger nog i att man ännu inte funnit nån framgång i sökandet efter lägenhet. Det kommer förr eller senare dock känner jag. För var dag som går så kommer man ju närmre. Att tro nått annat vore att ljuga för sig själv =) Och jobb känner jag att jag inte behöver vara orolig för. Där går det bra. Visst, det är ovisst om vad man ska göra ibland, men man lär sig. Sånt är livet helt enkelt.

Så det var det det. Nu har jag lättat lite på hjärta och hjärna. Ett tag sen sist. Det behövs ibland. Att få ner allt i ord hjälper. Inte alltid man behöver lägga upp det heller. Många gånger har man skrivit något för att sedan radera det direkt efteråt. Det känns bra. Som att man får ut det och sedan raderar det från tankarna. Idag dock så delar jag med mig. Det här är ju ändå en blogg om mig och mitt liv =) Ibland får man uppdatera och rapportera lite om livet, även om det tar tid mellan inläggen.

Nu tänker jag fortsätta slappa och lyssna på musik. Önskar alla er som läser en fortsatt skön kväll och hoppas att ni, likt jag, kommer få en bra dag även imorrn och alla dagar efter det. Kämpa på =) Det är vad jag tänker göra iaf, och ni är välkomna att få hänga med och kämpa på ni med

Mvh
The Gunn!

Tjoflöjt!