0

Alive...

...och sparkandes! Tala om förändring från förra blogginlägget. Det har gått en vecka, och jävlar vilken vecka det har vart! Så bra har jag inte mått på hela året hittills =) Och allt tack vare att man fick lite svar på de saker man gått och grunnat på å låtit ta över ens tankar och känslor. All oro man har känt var helt i onödan! Sen ska man kanske inte säga att allt är 100% i ens liv just nu, men det har inte känts såhär bra på länge som sagt! Ibland är det bara att ta tag i saker och ting och fråga den det rör istället för att måla fan på väggen. Ett konkret svar är värt 100 ggr mer än att dumma gissningar, oavsett hur svaret än må bli. Nu gick det bra. Nu kan man verkligen fokusera på att vara sig själv igen.

Jag kan fokusera på att vara mig igen! Det är fantastiskt skönt!

Sådär, då vart den glädjen ventilerad =) Annars har det inte hänt så möe i veckan. Fick reda på att man gått ner ännu mer. 2 kg denna gång, och 4 cm runt midjan! Simningen har börjat ge resultat! Nu har man gått ner 34 kg sen Maj förra året! 34 kg och 40 cm runt midjan! Snart en halvmeter. Det är otroligt skönt :D Glädjen man känner varje gång man ser sig själv i spegeln, eller när man tänker på resan man gjort (och fortfarande gör), är närmast obeskrivlig egentligen. Jag är glad över mig själv. Jag kan! Det är bara å fortsätta på det spåret =)

GUTT!!!

Nu ska jag fortsätta slappa i soffan. 80 längder i simbassängen tar ut sin rätt, men det är skönt! Livet är skönt nu =)

Hoppas ni alla får en kanonskön söndagkväll, samt en kanonstart på den vecka som kommer. En kort vecka dessutom, och oj vad den kommer bli skön :D Oavsett vad som händer!

Tjoflöjt på er!