0

Fundersamt...

...Idag är en dag då tankarna infunnit sig igen. Det tär på en, om jag ska vara ärlig. Lite om att man funderar på vad man betyder för en del människor, och vad de egentligen betyder för mig, och jag finner det jobbigt, ovisst. Förmodligen är det bara tvivlaren som är lite starkare idag. Jag försöker sätta döva örat till och ge fan i att lyssna, men det är svårare idag än vad det vart på sista tiden. Då är det nått man måste ta itu med, på sätt och vis. Kanske är det dags att släppa taget om en del saker? Har sagt förut att de inte påverkar mig, att jag släppt det, men ändå kommer det upp igen. Kanske man ska utvärdera vad man vill ha ut av en del personer och situationer? Rensa lite? Se sig själv i spegeln och fråga vad man verkligen mår bäst av? Jag vet visserligen vad jag mår bra av, men ändå är det saker som kommer upp hela tiden, som triggar mina tankar. Då kanske man verkligen måste ta itu med det. Även om det gör mig rädd som fan så kanske det är den rätta vägen. För att komma vidare i livet, och vara ärlig mot sig själv. Jag har alltid varit konflikträdd, men det är dags att släppa den rädslan, jobba med den. Konfrontera de demoner man har kvar. Jag får ta och tänka lite te på det, och hur jag vill ha det. För min skull, och ingen annans, precis som det varit det senaste året...
 
Hursomhelst så ska det inte ta ifrån mig att jag mår bra ändå till största delen nuförtiden. Har varit iväg på gym de senaste 2 och en halv veckorna. 7 ggr sammanlagt. Det är ett stort steg framåt. Nånting att vara stolt över, vara glad över. Jag känner mig stark när jag varit där, både psykiskt och fysiskt. Det ska inte dessa tankar få ta ifrån mig. Det har snart gått ett år sen jag började min resa. Det vore dumt att ramla nu, även om jag vet att man ibland måste få göra det med. Man måste falla ibland för att kunna komma framåt! Jag har ju hittat mig själv! Nu gäller det bara att se till att forma till sig själv och livet runtomkring mig. Finslipa det hela. Nu gäller det att lägga energin där den behövs som allra mest, där den gör som allra bäst! Göra det jag mår bra av! Vara med de människor som får mig att må bra, och inte lägga energin på de som drar ner mig, som inte vill mitt bästa. Jag är ärlig med vem jag är, vad jag vill, vad jag känner! Det kunde jag inte vara för 2-3 år sedan! Visst, jag må ha kvar tvivel och är krånglig och svår ibland, jag velar ofta fram och tillbaks än, jag tänker för mycket många gånger fortfarande, men jag jobbar på det, jag hanterar det så ofantligt mycket bättre idag än för 2-3 år sedan! Det styr mig inte lika mycket längre, för jag har accepterat att det är en del av mig, och det kommer förmodligen vara det till och från hela livet. En del personer i mitt liv kommer acceptera det, en del accepterar det allaredan, och en del kommer aldrig att acceptera det, men det är så det är. Det är så JAG är! Take it or leave it!
 
Kort och gott:
Jag är bra!
Jag är stark!
Jag är förändrad, men ändå är jag mig själv! Jag har kvar en del negativa saker, javisst, men jag har aldrig i hela mitt liv varit så positiv som jag ofta är nuförtiden, och det får mig att le minst en gång varje dag! Det får mig att må bra! =)
 
Och jag är verkligen värd det bästa!
 
Det var det jag hade idag =) samma som många gånger förut det senaste året, men jag har ett behov av att skriva ner det, få ur det ur kroppen. Det är ju det en blogg är till för ;) Hoppas ni alla har haft en skön långhelg (eller bara helg, om ni inte vart lediga), och må ni alla få en skön vecka denna veckan som kommer =)
 
Livet är gott!
 
Tjoflöjt!