0

Pigg...

...och rätt så rask! Känner mig förnyad i kropp och själ =) Börjat simma regelbundet nu, och känner verkligen att det är en träningsform jag kan ge min tid åt! Har mått så mycket bättre i kroppen den senaste tiden sen jag började. Det måste ju betyda nått =) för är man pigg i kroppen så känns allt annat så mycket lättare att göra! Och vilken boost det har vart för självförtroendet! Jag känner mig så mycket mer bekväm i mig själv just nu =) Jag ser mig själv i spegeln och känner att "fan, det är en riktigt handsome jävel jag ser"! Det känns awesome! Jag kommer fortsätta på den linjen! Mitt välmående ska komma i första hand i fortsättningen. Det är ingen idé att deppa ihop och stanna här och nu! Det finns bara en väg och den går framåt. Framåt in i den härliga framtiden =)

Häng på, för fasen! :D

Annars så funkar livet ok just här och nu. Jag lever på framtiden, och jag känner att den går i mitt tecken =) Men jag lever ändå här och nu. Jag finns! Jag är! Och den jag är är värd det bästa här i världen! Så det så =)

Det var alles jag hade och säga idag. Positivt är bara förnamnet =) Och jag känner att denna veckan kommer bli bra! Hoppas den blir bra för alla er andra också! =D

Tjoflöjt, säger Gunn! ^^