0

Då är man här...

...igen, sista kvällen innan jobbet drar igång.
Vill jag säga att det känns trist? Lite, men jag kan inte säga att det känns jobbigt som det brukar göra.
Vill jag säga att allt går tillbaks till det normala? Lite, MEN jag vill inte säga det för det är inte riktigt sant. Det återgår inte till det normala. Det går framåt mot en ljusare framtid, ett skönare liv, en bättre tid!
Jag har en plan! Eller snarare: Jag har flera planer, och dom kommer mer eller mindre leda mig mot nya vidder, nya utmaningar. Det känns bra att veta vad och vart man vill med sitt liv. Vad man har saknat under dessa år som gått. Jag har återfunnit mig själv i de utmaningar jag antagit under årets gång, och själen är mycket mer i ro nu än vad den brukade vara. Jag känner mig som Mig.

Jag är Jag!

Jag kan verkligen säga det utan att skämmas, utan att trycka ner mig själv helt för att jag ens tänkt tanken. Jag känner en annan styrka i kropp och själ, och den styrkan skall komma till användning =)

Så come on, jobb! Jag är redo, och denna ronden som vi går in i nu kommer förmodligen sluta med att jag vinner, och sedan hoppar ur ringen och går emot den framtid och det liv jag alltid drömt om!

Let's do this!

(och förresten, Semestern var jävligt bra ^^ Tjoflöjt)