0

Sista kvällen...

...av semestern. Imorrn smäller det te igen med jobbjobbjobbjobb å så lite jobb som dessert. Hur känns då detta? Stundtals jävligt deppigt, men för det mesta har de känts rätt så jävla bra. Speciellt då man har funderat på vissa saker nu under semestern. Saker som kommer att ändra mitt liv rätt så möe. Saker som kommer att förändra det till det bättre. "Men hur vet du det då?" kan man säkert få höra då. Jag vet inte. Jag bara vet =) Krångligt kanske? Kanske det ^^ Hursomhelst så ser jag inte mig kvar här om 1 - 2 år. Tiden har kommit för att leva, å det gör jag inte här i Nissafors. Det gör jag inte här i Småland. Sen hur lång tid det kommer ta tills man kommer dit man vill vet man aldrig. Jag tänker dock ge mig fan på å ta mig dit iaf!

Annars då? Hur har semestern varit? Jodå, den har vart jävligt skön stundtals, rätt så jobbig ibland, men det beror mer på väder än nått annat. Sen kom jag inte iväg dit jag planerat först. Har insett att jag inte ska planera för det brukar aldrig bli som tänkt då. Bättre att leva varje dag å ta de som de kommer när man är ledig =) Jag har iaf vart i skåne 2 ggr, göteborg 2 ggr å halmstad 1 gång. Haft skitkul alla gångerna! Sen har man vart hemma däremellan å slappat å mått gött större delen av tiden! All in all så har semestern vart rätt så jävla skön, när man väl tänker på't =) Nu kommer det bli en jävligt skönt halvår framöver också! Det säger jag! Det kommer jag jobba för iaf!

Nu ska jag fortsätta njuta av denna sista kväll av semesterfrihet ^^ Klockan ringer klockan 5 imorrn. Uppski und hoppski! Bara att ta tjuren vid hornen! I can do it! I WILL do it!

Tjoflöjt!