0

Ljuset...

...är lite starkare i själen ikväll. Denna helgen hemma i lugn å ro var lite det som behövdes. Har förstått att jag inte kan klanka ner på mig själv för att jag just nu saknar motivationen till maten och promenaderna, eller saknar en stor del av motivationen jag hade förut. Jag ger dock inte upp, jag går lite varje dag, även om rundorna är korta nu. Man måste tillåta sig själv att släppa taget om oron och hoppas på att det kommer bli bättre sen igen. Jag vet vad jag kan göra, jag vet att jag kommer fortsätta göra det i framtiden och att jag kommer kämpa lika hårt som jag gjorde under sommaren. Detta är inte slut på långa vägar. Det är bara att kämpa på å ha tro på framtiden samt ha tro på ens förmåga att vandra in i den med hopp i själen! Jag är bra! Jag är bäst! Speciellt när de kommer till att vara mig själv. Jag har kämpat mot mina hjärnspöken så många år, och jag känner att jag vinner mer nu än jag förlorar, och även om man är i en svacka just nu så finns det ändå alltid ett ljus. Det kommer det alltid att finnas :)

Nu tycker jag att vi taggar upp oss inför veckan som kommer. Nya dagar som man aldrig mer kommer se igen. Jag väljer att kämpa för att de ska bli bra. De kommer bli bra, hur det än går. Jag ska vakna varje dag och tänka på allt det positiva i mitt liv, samt tänka på dem när jag går och lägger mig! Det är mitt mål med veckan =)

Dags för lite sömn nu, tror jag allt! Må ni alla få en skön natts sömn samt en härlig start på veckan som kommer :D Det tänker jag iaf fixa.

Tjoflöjt på er! ^^